KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Καιρική «ανακωχή» για δύο μόνο ημέρες. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

02/01/2020 10:17
1 '
Meteoacharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Μπορεί να έρχονται θυελλώδεις Βοριάδες ανήμερα των Φώτων, όμως μέχρι τότε, θα έχουμε καιρική «ανακωχή» χωρίς βροχοπτώσεις ήπιους Βοριάδες και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας. Οι θυελλώδεις βοριάδες προβλέπονται με τη νέα κατάβαση ψυχρών αερίων μαζών για τα Θεοφάνεια που προβλέπεται να φτάσουν και τα 10 Μποφόρ. Από τις 7 Ιανουαρίου θα έχουμε τη σταδιακή πτώση της έντασής τους.

Και σε μια πρώτη προσέγγιση της επερχόμενης κακοκαιρίας, δεν φαίνεται να έχουμε χιονόπτωση έστω και νιφαδόπτωση Αχαρνές και Ίλιον. Στη Φυλή, πάντα με τα τελευταία στοιχεία, είναι πιθανή. Η πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από τις 5 του μήνα. Και πάλι άνοδος από τις 8 του μήνα. Από εκεί και πέρα, μέχρι και το πρώτο 15νθήμερο, δεν φαίνεται κάτι ουσιώδες.

Η θερμοκρασία σε άνοδο και για την Παρασκευή, στις Αχαρνές προβλέπεται να κυμανθεί από 3 μέχρι 11 βαθμούς. Στο Ίλιον, από 6 μέχρι 12. Στη Φυλή από 2 μέχρι 11 βαθμούς. Η άνοδος θα συνεχιστεί και το Σάββατο, αλλά από την Κυριακή έρχεται και πάλι πτώση και βροχοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν εξασθενούντες Βόρειοι.

Φωτό: Τι προβλέπεται για χιονόπτωση την ημέρα των Φώτων

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: