KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Νέα αστάθεια από βδομάδα. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

19/06/2020 06:11
1 '
Meteoacharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, αλλά από Δευτέρα, αναμένεται να επηρεαστούμε από νέα αστάθεια. Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι η μικρή πτώση της θερμοκρασίας, και οι πιθανές βροχοπτώσεις. Περιοδικά και τοπικά, δεν αποκλείεται να σημειωθούν καταιγίδες.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει στη χθεσινή πρόγνωση, η μικρή θερμοκρασιακή αλλαγή αναμένεται να γίνει αντιληπτή από αργά το βράδυ της Κυριακής, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε τις πρώτες ψιχάλες. Από το απόγευμα της Κυριακής επίσης, θα έχουμε σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Η πτώση θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη. Για τη συνέχεια, δεν αναμένεται θεαματική άνοδος.

Η θερμοκρασία το Σάββατο στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 19 με 33 βαθμούς και πιο Νότια ίσως και 34. Στο Ίλιον 19 με 33. Στη Φυλή 19 με 31 βαθμούς. Την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Οι άνεμοι το Σαββατοκύριακο, θα πνέουν μεταβλητοί, με μικρή ενίσχυση μεσημβρινές ώρες.

Επιμέλεια:Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: