KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Η “ισχύς εν τη ενώσει” για τα δυο σωματεία κολύμβησης του Δήμου Φυλής

09/09/2020 09:11
1 '
σωματεία κολύμβησης Δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Τη συνεργασία τους, με γνώμονα την καλύτερη εξέλιξη των αθλητών και του αθλήματος κολύμβησης στο Δήμο Φυλής, ανακοίνωσαν τα δυο σωματεία κολύμβησης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Άλμπατρος και Τρίτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού κολυμβητικού συλλόγου και φιλοξοδία να πρωταγωνιστήσουν στις μεγάλες κολυμβητικές διοργανώσεις.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως τονίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, αγκάλιασαν την προσπάθεια και ευχήθηκαν να αποτελέσει ορόσημο για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.