KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Στο εξέλιξη τα έργα στο ρέμα Εσχατιάς. Στο Ζεφύρι ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής

03/02/2021 14:15
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Την πορεία του έργου διευθέτησης στο ρέμα Εσχατιάς θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, που επισκέφθηκε την περιοχή.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 86.200.000 ευρώ, με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, αναθέτουσα αρχή το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ανάδοχο την εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ, προχωρά αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα έργα της Αττικής. Τα έργα θα κατασκευαστούν σε περιοχές του ανάντη τμήματος τού ρέματος της Εσχατιάς και είναι ζωτικής σημασίας για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής μας.

Όπως δήλωσε ο κ. Κοσμόπουλος: «Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να παρεμβαίνει με καθαρισμούς του ρέματος, ώστε να προχωρήσει το έργο, ευελπιστώντας ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστούν, με την καθοριστική διευθέτηση του ρέματος με το έργο αυτό».

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: