ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει η 15χρονη που περίμενε στη στάση το λεωφορείο και έπεσε κομμάτι από μπαλκόνι στο κεφάλι της
29/12/2024 19:15
Ανανεώθηκε 29/12/2024 19:16
2 '
Η υπόθεση της 15χρονης κοπέλας, στο κεφάλι της οποίας έπεσε κομμάτι μπαλκονιού από όροφο παρακείμενου σπιτιού, την ώρα που περίμενε με τη μητέρα της στη στάση το λεωφορείο στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι, είχε συγκλονίσει γύρω στα τέλη Οκτωβρίου το πανελλήνιο.
Σήμερα, δυο μήνες, μετά η Κάλλια μοιράζεται δημόσια τα συναισθήματά της για την περιπέτεια που έζησε εκείνη την ημέρα.
Μιλώντας στη «Διαsοsτε» ανέφερε πως λόγω του τραυματισμού της κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, βόλεϊ τραυμάτισε το χέρι της, γεγονός που την ανάγκασε να φύγει από το σχολείο. Μάλιστα, πήρε τηλέφωνο τη μαμά της προκειμένου να έρθει να την πάρει και μαζί πήγαν στη στάση να περιμένουν το λεωφορείο.
“Την ώρα που πάω να κλείσω το κινητό και να το βάλω στην τσέπη μου, θυμάμαι να φωνάζει η μάνα μου: σας παρακαλώ το παιδί μου, βοήθεια. Το μόνο που θυμάμαι είναι να λέω: πονάω, μαμά και να μου λένε: ηρέμησε, τώρα θα έρθει το ασθενοφόρο” θυμάται.
Ένα τέταρτο αργότερα έφτασαν το ασθενοφόρο και η ομάδα ΔΙΑΣ. Η μικρή κοπέλα περιγράφει πώς περίοικοι και υπάλληλοι από τα γύρω μαγαζιά έφεραν πετσέτες και νερά, ρούχα και ότι μπορούσαν για να σταματήσει η αιμορραγία. Η ίδια, έχοντας χάσει πολύ αίμα, δεν είχε αισθήσεις.
Το ασθενοφόρο την πήγε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου την έβαλαν κατευθείαν στα επείγοντα για αξονική και λίγο αργότερα οι γιατροί την ενημέρωσαν πως θα χρειαστεί τετράωρο χειρουργείο γιατί έχει επισκληρίδιο αιμάτωμα”.
Έμεινε 11 μέρες στο νοσοκομείο, ενώ κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι 15μέρες μετά την επιστροφή της στο σπίτι.