KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη, ένα σκαλί πριν το… κοντομάνικο την Πέμπτη, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

28/11/2017 17:30
Ανανεώθηκε 28/11/2017 17:33
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Και μετά το χαμηλό βαρομετρικό που μας ήρθε από τη Σικελία και απομακρύνθηκε τάχιστα, έρχεται η άνοδος της θερμοκρασίας από την Τετάρτη. Ειδικά την Πέμπτη, η μέρα θα «μοιάζει» Ανοιξιάτικη με τη θερμοκρασία κοντά στους 18 βαθμούς, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Έστω και με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ο Δεκέμβρης, φαίνεται να μπαίνει με ήπιες διαθέσεις. Πιθανές βροχοπτώσεις από τη δεύτερη ημέρα του νέου μήνα που θα συνεχισθούν, με τη θερμοκρασία να κατρακυλάει στις 6 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι η τάση όπως φαίνεται με τα τελευταία Μετεωρολογικά δεδομένα.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Όμως, ήδη στους σχετικούς χάρτες, φαίνεται πως από το τέλος Νοέμβρη και αρχές Δεκέμβρη, θα έχουμε από την Αφρική σκόνη.

Τη Τετάρτη η θερμοκρασία στις Αχαρνές θα κυμανθεί  από 8 έως 16 βαθμούς και στη Φυλή, από  7έως 15 βαθμούς.

Οι άνεμοι  αρχικά θα είναι Βορειοδυτικοί και προς το μεσημέρι θα γυρίσουν σε Νοτιοδυτικούς.

Βροχόπτωση Νοεμβρίου από το 2010 σύμφωνα με τις καταγραφές του Μετεωρολογικού Σταθμού Αχαρνών.

2017   111,1 μμ

2016     96,8 μμ

2015     55,7 μμ

2014     46,8 μμ

2013   173,8 μμ

2012     88,2 μμ

2011       9,9 μμ

2010     23.4 μμ

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

 

 

Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.