KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με συνεργάτες και υπηρεσιακούς παράγοντες

26/01/2024 12:40
2 '
ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Αποφασισμένος για σημαντικές τομές στη διοίκηση του δήμου ώστε να καταστούν οι Αχαρνές μια σύγχρονη, αποτελεσματική και φιλική πόλη για τον δημότη, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός στη διευρυμένη συνάντηση εργασίας που είχε το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου με όλους τους Αντιδημάρχους, τους Εντεταλμένους Συμβούλους, τον Γενικό Γραμματέα και τους Τοπικούς Συμβούλους.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο κ. Βρεττός έδωσε σαφείς κατευθύνσεις και οδηγίες στους συνεργάτες του, βάσει των οποίων θα πορευτούν, ώστε να υλοποιηθούν όλα όσα έχουν προγραμματιστεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Οδηγίες που δείχνουν τον βαθμό στρατηγικής και εργατικότητας την οποία θέλει να προσδώσει στην ομάδα του, με τελικό αποδέκτη πάντα τον δημότη.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Απευθυνόμενος στους συνεργάτες του ο κ. Βρεττός ζήτησε σε αυτή τη θητεία να συνεχιστεί το δύσκολο μα συνάμα μεγαλόπνοο έργο που στοχεύει στην ανάπτυξη των Αχαρνών, στην πρόοδο του τόπου και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε κάθε επίπεδο.

«Μέσα από συγκεκριμένο πλάνο δράσης ανά διεύθυνση με όπλα μας τον συντονισμό, τον προγραμματισμό και τη συνεργασία είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε όρεξη για δημιουργία και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε τις Αχαρνές τον καλύτερο δήμο της Αττικής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αχαρνών είχε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες όπου συζητήθηκαν θέματα εργασιακής φύσης και αποφασίστηκε να υπάρχει στενή συνεργασία με σκοπό την αποτελεσματικότερη διοίκηση του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.