KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

«Δροσερά» το Σάββατο, άνοδος την Κυριακή, αίθριος καιρός την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό σταθμό Αχαρνών

29/12/2017 16:51
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

7,8 χιλιοστά, είναι ο απολογισμός του υετού το βράδυ της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι τελευταίες στάλες, έπεσαν στις 5:11. Η ελάχιστη θερμοκρασία την Παρασκευή, ήταν 8,2 °C και ώρα: 08:04.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχισθεί και το Σάββατο με την πιο χαμηλή να καταγράφεται τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκείνη την ώρα, φαίνεται ότι δεν υπάρχει υετός, οπότε εκτός ανατροπής, εξαλείφεται το ενδεχόμενο χιονόπτωσης στη Πάρνηθα. Από την Κυριακή θα αρχίσει άνοδος της θερμοκρασίας και την πρώτη ημέρα του νέου Έτους, θα την χαρούμε με σχετικά αίθριο καιρό φυσικά χωρίς βροχοπτώσεις.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Επόμενη στάση της κακοκαιρίας, στις 3 Ιανουαρίου, με πιθανότητες εκ νέου χιονόπτωσης στη Πάρνηθα (κορυφές). Έχουμε όμως ακόμα μέρες μπροστά μας.

Μικρή πιθανότητα για βροχόπτωση, αργά το βράδυ της Παρασκευής, πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Στα αμέσως προσεχή: Η Θερμοκρασία στις Αχαρνές το Σάββατο θα κυμανθεί 8 έως 15 βαθμούς και στη Φυλή από 7 έως 14 βαθμούς. Μικρή άνοδος την Κυριακή, μεγαλύτερη τη Δευτέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν το Σαββατοκύριακο Βορειοδυτικοί και αργότερα Βόρειοι ασθενείς και τη Πρωτοχρονιά Νοτιοδυτικοί.

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά. Ευχές για ένα καλύτερο 2018!

 

Φωτό: Σαν σήμερα το 2016 είχαμε χιονόπτωση στις Αχαρνές, σε υψόμετρο 150 μέτρων, που συνεχίσθηκε και την επομένη το μεσημέρι. Όλες οι φωτογραφίες είναι από τις κάμερες του Μετεωρολογικού Σταθμού Αχαρνών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.