KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Επαναλειτουργία του λεωφορείου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς Δουκίσσης Πλακεντίας ζητά ο Χρήστος Παππούς

22/08/2017 16:14
Ανανεώθηκε 22/08/2017 16:16
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Την επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής που συνδέει τα Άνω Λιόσια με τη Νερατζιώτισσα και, με βάση τις υποσχέσεις του υπουργού Μεταφορών με τη Δουκίσσης Πλακεντίας, η οποία είχε διακοπή με τη δικαιολογία της μειωμένης κίνησης λόγω καλοκαιριού, ζητά με επιστολή του προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Επιχειρώντας να αποφύγει την ολιγωρία του προηγούμενου διαστήματος, όταν ο δήμος Φυλής φάνηκε απροετοίμαστος στη διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού και την κατάργηση του σταθμού στα Άνω Λιόσια, ο κ. Παππούς τονίζει ότι η επιβατική κίνηση θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα από το τέλος Αυγούστου και ως εκ τούτου, δεν πρέπει απλώς να επαναλειτουργήσει η λεωφορειακή γραμμή προς Νερατζιώτισσα αλλά να επεκταθεί μέχρι το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας, όπως είχαν δεσμευτεί η ηγεσία της εταιρίας αλλά και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.