KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί, αύριο Δευτέρα, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

22/09/2019 07:53
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Με σύνθημα «Δίνουμε αίμα, Δίνουμε Ζωή», ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία- εκδήλωση ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Δημαρχείο του Δήμου, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, από 9.30-12.30 το πρωί.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε σχετικά με την αιμοδοσία: «Καλούμε τους δημότες μας να προσέλθουν γιατί η αιμοδοσία σώζει ζωές.  Σήμερα μπορεί να χρειάζεται αίμα ο συνάνθρωπός σας, αύριο ο άνθρωπός σας».

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, προκειμένου να διατηρήσουμε επαρκή διαθέσιμα αίματος, θα πρέπει οι σταθεροί εθελοντές αιμοδότες να είναι 1-3% του συνολικού πληθυσμού.

 

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί, αύριο Δευτέρα, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.