HOT STORY
Φυλή: Πυκνό χιόνι στη Μονή Κλειστών – Πυρετωδώς δουλεύουν τα συνεργεία
30/01/2024 09:31
Ανανεώθηκε 30/01/2024 11:22
1 '
Μπορεί στα Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι, να έχει βροχή και περιστασιακά χιονόνερο, όμως στη Φυλή, ιδιαίτερα στον δρόμο που οδηγεί στη Μονή Κλειστών, η χιονόπτωση είναι πυκνή ανά διαστήματα.
Σε μια προσπάθεια να μην κλείσει ο δρόμος, ούτε προς το μοναστήρι, τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν ασταμάτητα με τα εκχιονιστικά μηχανήματα, ενώ οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Κοινότητα παραμένουν σε διαρκή εγρήγορση.
Στο σημείο βρίσκονται, από νωρίς το πρωί, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λιάκου και Σταύρος Κατσίλας, όπως και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μίλτος Παπαδήμας.
Υπενθυμίζεται, ότι η λεωφόρος Φυλής στο σημείο που οδηγεί προς τα Δερβενοχώρια από τη μια πλευρά και τη Μονή Κλειστών από την άλλη, είναι κλειστή για τα οχήματα από χθες το βράδυ, καθώς απαγόρευσε την κυκλοφορία.