KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Κούλουμα με την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού στο Πάρκο Τρίτση

23/02/2023 15:07
Ανανεώθηκε 23/02/2023 15:09
1 '
πάρκο Τρίτση
Foto: Kiriakos Kopalas
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Το τέλος της Αποκριάς και ταυτόχρονα τα Κούλουμα θα γιορτάσουν στο Πάρκο Τρίτση από κοινού και με όλους τους πολίτες της περιοχής η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμοι Ιλίου και Αγίων Αναργύρων Καματερού.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Τους επισκέπτες θα υποδέχονται από νωρίς το πρωί οι ομάδες εργαζομένων του Πάρκου οι οποίες παράλληλα θα φτιάχνουν χαρταετούς για τα παιδιά. Στη συνέχεια θα προσφερθούν φασολάδα και άλλα νηστίσιμα παραδοσιακά εδέσματα, ενώ θα υπάρχει ακόμη χώρος πίστας survivor και φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Η γιορτή θα έχει και πολλή μουσική αλλά και χορό. Τοπικοί σύλλογοι θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, ενώ στη σκηνή θα εναλλάσσονται γνωστά συναυλιακά συγκροτήματα (Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Μαρία Αναματερού, Λευτέρης Μπαφαλούκος, οι Γιάννης και Τζένη Κατσίγιαννη, Νίκος Φάκαρος). Κοντά στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί και παιδότοπος.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 9.30 το πρωί και θα κορυφωθούν τις πρώτες μεσημεριανές ώρες.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.