KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Κρας-τεστ για τον Σπύρο Χρυσικόπουλο ο διάπλους του Τορωναίου κόλπου στη Χαλκιδική

28/07/2017 10:54
Ανανεώθηκε 28/07/2017 10:58
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Σε εγχείρημα – προπομπό της μεγάλης προσπάθειας να καλύψει κολυμβητικά την απόσταση από τη Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο θα προχωρήσει ο αθλητής από τη Ζωφριά Σπύρος Χρυσικόπουλος, διανύοντας τέσσερις φορές την απόσταση ανάμεσα στις πόλεις Νικήτη και Καλλιθέα, στον Τορωναίο κόλπο, στη χερσόνησο της Χαλκιδικής.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο διάπλους θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου 2017 και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της επομένης.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Πριν από την αναχώρησή του για τη Χαλκιδική, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος συναντήθηκε από το δήμαρχο Φυλής ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρει και στο δεύτερο τεστ προετοιμασίας.

 

Σπύρο Χρυσικόπουλο, διάπλους, Τορωναίος κόλπος
Ο δήμαρχος Φυλής με το Σπύρο Χρυσικόπουλο

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.