KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Έρχεται ο πρώτος «λευκός» επισκέπτης στην Πάρνηθα; Η πρόγνωση σε Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

01/12/2019 13:22
Ανανεώθηκε 01/12/2019 14:02
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Αρχίζει σιγά σιγά ο Χειμώνας, με το που μπήκε, να δείχνει τα δόντια του. Αρχικά με πτώση της θερμοκρασίας και αργότερα με βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Μια μικρή πιθανότητα για ασθενή νιφαδόπτωση στις 4 του μήνα στις κορυφές της Πάρνηθας. Γενικά η πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη, χαρακτηρίζεται από χαμηλές θερμοκρασίες και μάλιστα κάτω από τους δέκα βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη, οι Βόρειοι άνεμοι αναμένονται ιδιαίτερα ενισχυμένοι.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Γεγονός πάντως είναι ότι  από τις 10 του μήνα και μετά, ο Δεκέμβρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 9 μέχρι 16 βαθμούς. Στο Ίλιον από 11 μέχρι 18. Στη Φυλή από 8 μέχρι 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι, θα πνέουν τη Δευτέρα αρχικά Βόρειοι και αργότερα Νότιοι ασθενείς.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.