KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Αλλαγή και πάλι του καιρού από Πέμπτη. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

01/12/2020 07:25
1 '
Meteoacharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Και αφού έφυγε ο πιο άνυδρος μήνας από το 2010, μάλλον ήρθε ένας ακόμα άνυδρος μήνας και πιθανόν χωρίς εκπλήξεις σύμφωνα με τα τελευταία μακροπρόθεσμα στοιχεία. Και γιατί έγινε αυτό τον Νοέμβρη, έναν από τους πιο υγρούς μήνες του έτους; Και όχι μόνο σε εμάς, αλλά σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα φυσικά με εξαίρεση την Κρήτη.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Γιατί ένας αντικυκλώνας είχε θρονιαστεί πάνω από την κεντρική Ευρώπη και τη Μεσόγειο και δεν επέτρεπε στα βροχοφόρα συστήματα να έρθουν στην Ελλάδα από τη Δύση ώστε δώσουν τις απαραίτητες βροχές, αλλά τα ανάγκαζε να κινούνται σε πιο μεγάλα γεωγραφικά πλάτη.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Στις εκτιμήσεις για το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, εκτός από μια απειροελάχιστη πιθανότητα για βροχόπτωση σήμερα, φαίνονται βροχοπτώσεις στις 4 του μήνα αλλά και στις 7. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει μικρή άνοδο από την Πέμπτη, που θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή. Οπότε αρχίζει εκ νέου πτώση. Πιο μακροπρόθεσμα και σχεδόν μέχρι και τη δεύτερη βδομάδα του μήνα, φαίνονται διαρκώς βροχοπτώσεις μετά τις 7 του μήνα, αλλά άνευ ουσίας και σημασίας.  

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές την Τετάρτη, θα κυμανθεί από 8 με 14 βαθμούς. Στο Ίλιον 8 με 15. Στη Φυλή 6 με 13 βαθμούς.

Οι Βορειοανατολικοί άνεμοι, θα είναι διαρκώς εξασθενούμενοι.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.