KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Από την Τετάρτη και πάλι άνοδος της θερμοκρασίας. Νέα πτώση, στις 8 Μαρτίου. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

28/02/2021 09:17
Ανανεώθηκε 28/02/2021 09:18
2 '
Meteoacharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Από το πρωί της Κυριακής, άρχισε η νέα παροδική αλλαγή του καιρού, για να επιβεβαιώσει την προ ημερών πρόγνωσή μας για είσοδο του αγριεμένου Μάρτη. Ήδη, οι ριπές του ανέμου έφθασαν τα 48 km/h, ενώ η θερμοκρασία καταγράφει πτώση τριών βαθμών σε σχέση με χθες ίδια ώρα.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι ενισχυμένοι Βόρειοι άνεμοι αναμένεται να εξασθενήσουν, αργά το βράδυ της Κυριακής. Πάντως για την Κυριακή, επιμένουν τα προγνωστικά στοιχεία για μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης και εξίσου μικρή πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης στις κορυφές της Πάρνηθας.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Τη Δευτέρα, η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί, ενώ οι Βόρειοι άνεμοι θα πνέουν εξασθενημένοι. Την Τετάρτη, δειλά δειλά θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία και η άνοδος θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή, οπότε θα αρχίσει και πάλι πτώση της θερμοκρασίας, από τις 8 του μήνα, με ενδείξεις για ασθενείς βροχοπτώσεις.

Ιδιαίτερα ενισχυμένοι θα πνέουν οι Βόρειοι άνεμοι και την Τρίτη. Και ορισμένες ενδείξεις τότε, για χιονοπτώσεις, «ξύπνησαν» και πάλι τους γνωστούς τρομολάγνους, που … ξέχασαν τις υποσχέσεις τους για τις ανύπαρκτες χιονοπτώσεις τις πρώτες ημέρες του Μάρτη και βρήκαν πάτημα για νέες υποσχέσεις.  

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 6 με 15 βαθμούς. Στο Ίλιον 8 με 16 βαθμούς. Στη Φυλή 6 με 14 βαθμούς.

Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα πνέουν ασθενείς Βόρειοι Βορειοανατολικοί και αργότερα Βόρειοι Βορειοανατολικοί.

Φωτό: Οι ριπές του Βορείου ανέμου.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.