KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Εξακολουθεί το ίδιο καιρικό μοτίβο. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

11/06/2020 06:38
Ανανεώθηκε 11/06/2020 06:39
1 '
Meteoacharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Με προοίμιο καλοκαιρινών συνθηκών, θα συνεχιστεί ο καιρός, χωρίς να επηρεαζόμαστε από την κακοκαιρία και κυρίως την αστάθεια που επηρεάζει άλλες περιοχές της Ελλάδας. Δυστυχώς χθες στη Λάρισα ένα άτομο έχασε τη ζωή του από κεραυνό.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Εμείς συνεχίζουμε με αίθριες καιρικές συνθήκες και τη σκόνη στην ατμόσφαιρά, να υποχωρεί όπως ήδη έχουμε πει από την Παρασκευή. Παραμένουμε στα ίδια θερμοκρασιακά επίπεδα με την ελάχιστη θερμοκρασία περίπου στους 19 βαθμούς και μέγιστη γύρω στους 30. Μικρή άνοδο περιμένουμε το Σαββατοκύριακο, ενώ κάποιες πιθανές βροχοπτώσεις, φαίνονται από τις 15 του μήνα.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Η θερμοκρασία την Παρασκευή στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 19 με 31 βαθμούς. Στο Ίλιον 19 με 31. Στη Φυλή 19 με 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι την Παρασκευή, θα πνέουν αρχικά ασθενείς Βορειοδυτικοί και προς το μεσημέρι, Νοτιοδυτικοί μερικώς ενισχυμένοι.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.