KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Μέχρι την Τετάρτη χαλαρή η κακοκαιρία. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

06/04/2020 07:51
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Μέχρι την Τετάρτη πρόκειται να διατηρηθεί η κακοκαιρία, με την θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα και πιθανότητα βροχόπτωσης. Από την Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αναμένεται σταδιακή άνοδος.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Πάντως το Σαββατοκύριακο, διαψεύστηκαν όλα τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα για μεγάλα ύψη βροχής στην Αττική. Τα περισσότερα μμ σημειώθηκαν κυρίως στις Σποράδες και ειδικά στη Σκιάθο, το Άγιο Όρος και την Βόρειο Εύβοια και φυσικά πολλά τα προβλήματα που προέκυψαν. Πυκνές χιονοπτώσεις είχαμε στη Βόρειο και Κεντρική Ελλάδα. Στον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών, το Σάββατο καταγράφηκαν 7,4 μμ και την Κυριακή 14,2 μμ. Μεγίστη ριπή ανέμου 69,8 km/h την Κυριακή.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Μικρές πιθανότητες για ασθενή βροχόπτωση και την Δευτέρα. Η θερμοκρασία την Τρίτη στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 8 με 13 βαθμούς. Στο Ίλιον 8 με 14. Στη Φυλή 6 με 12 βαθμούς. Μικρή πτώση την Τετάρτη.

Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν ενισχυμένοι Βόρειοι Βορειοανατολικοί. Σταδιακή μείωση της έντασής τους από Τετάρτη.

Φωτό: Που είχαμε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

Επιμέλεια Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.