KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Φτιάχνει ο καιρός το Σαββατοκύριακο, τι περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

11/03/2021 14:07
2 '
Meteoacharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Από τις 02:45 σήμερα, άρχισε ο καιρός να δείχνει τα… δόντια του. Μέχρι τότε, η θερμοκρασία ήταν 13,5 βαθμοί Κελσίου. Και σταδιακά άρχισε να πέφτει. Στην Πάρνηθα, στα 1230 μέτρα μέχρι τις 09:00 η θερμοκρασία, ήταν με θετικό πρόσημο. Και σιγά σιγά, έπεσε στους -1,7 οπότε εμφανίστηκαν οι πρώτες νιφάδες στο Μπάφι. Μέγιστη ριπή ανέμου σήμερα 69,8 km/h και ώρα: 10:06

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα αρχίσει η σταδιακή άνοδος και η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι κάπου στους 15 βαθμούς. Περαιτέρω άνοδο, περιμένουμε το Σάββατο με μικρή πτώση την Κυριακή.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Όμως, νέα σταδιακή πτώση περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα, με βροχοπτώσεις τοπικά. Πάντως η απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού και η απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός Δήμου, θα παραμείνει σε ισχύ και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, οι πολίτες θα απαγορεύεται και την Καθαρά Δευτέρα να μετακινηθούν με αυτοκίνητο είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα και γενικότερα εκτός του δήμου τους.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 4 με 15 βαθμούς. Στο Ίλιον 6 με 16 βαθμούς. Στη Φυλή 4 με 14 βαθμούς.

Οι άνεμοι την Παρασκευή θα πνέουν αρχικά ασθενείς Βόρειοι και προς το μεσημέρι, μερικώς ενισχυμένοι Νοτιοδυτικοί.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.