KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Χειμωνιάζει και πάλι από Κυριακή. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

26/11/2020 07:13
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Προσωρινή, μέχρι το Σάββατο, βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Από την Κυριακή, αρχίζει η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, οι βροχοπτώσεις από τα Δυτικά και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας. Την Τρίτη, με την είσοδο του Δεκέμβρη, αναμένονται χιονοπτώσεις στον Παρνασσό, από τα 300 μέτρα και επάνω, πρόσκαιρα. Και εμείς, περιμένουμε τις βροχές που τόσο έλειψαν τον Νοέμβρη, την προτελευταία ημέρα του μήνα.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Και μέχρι το Σάββατο, η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι μικρή μεν αλλά συνεχής, χωρίς πιθανότητα βροχόπτωσης. Ουσιαστικά ο καιρός θα αλλάξει από το απόγευμα της Κυριακής, με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Και οι πρώτες στάλες βροχής, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αναμένονται λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές την Παρασκευή, θα κυμανθεί από 9 με 17 βαθμούς. Στο Ίλιον 10 με 18. Στη Φυλή 9 με 15 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι ασθενείς.

Επιμέλεια Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.