KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Χωρίς βροχές, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

16/12/2020 09:36
1 '
Meteoacharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Αρχίζει από αύριο Πέμπτη και σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, τουλάχιστον μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου. Και έως τότε, δεν φαίνεται το παραμικρό ίχνος βροχόπτωσης. Άνοδος της θερμοκρασίας, φαίνεται όπως ήδη έχουμε πει, από την προπαραμονή των Χριστουγέννων και θα συνεχιστεί μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων.

Οπότε τότε, θα έχουμε «γλυκό» καιρό, με σχεδόν μηδενική πιθανότητα για ψιχάλες και καθόλου εναρμονισμένο με την ημέρα. Η πτώση, θα αρχίσει από τις 26 του μήνα. Και ίσως την τελευταία ημέρα του έτους, έχουμε εκπλήξεις στις κορυφές της Πάρνηθας.

Βέβαια, όσο πλησιάζουν οι ημέρες, θα ξεκαθαρίζει καλύτερα η κατάσταση, τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για την Πρωτοχρονιά.

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές την Πέμπτη,  θα κυμανθεί από 7 με 16 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 8 με 16. Στη Φυλή 8 με 14 βαθμούς.

Οι άνεμοι, θα πνέουν ασθενείς Βορειοανατολικοί.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: