KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Meteoacharnes: Καθημερινή σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Τι ακολουθεί. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

04/07/2023 08:45
Ανανεώθηκε 04/07/2023 08:48
2 '
Meteoacharnes: Καθημερινή σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Τι ακολουθεί. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Από σήμερα το μελτέμι θα αρχίσει δειλά δειλά να κάνει την εμφάνισή του. Πιο ενισχυμένο θα είναι από το Σάββατο, οπότε θα συμβάλει στη μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Έναν βαθμό ήμασταν χθες πιο κάτω από προχθές (33,1), αλλά από σήμερα μέχρι την Παρασκευή, με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι καθημερινή υπόθεση. Κάτι φαίνεται από μελτέμι από σήμερα αλλά σχετικά θα είναι αδύναμο. Και για βροχές, δεν δείχνει να περιμένουμε κάτι. Η μέγιστη θερμοκρασία που θα φθάσουμε, θα είναι της τάξης των 35 βαθμών και τοπικά ενδεχομένως και 36.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από το Σάββατο, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στις προγνώσεις μας, περιμένουμε μικρή πτώση της θερμοκρασίας, που όμως και πάλι θα είναι παροδική. Και στο διάστημα αυτό, δεν φαίνονται βροχοπτώσεις. Από την Τετάρτη 12 Ιουλίου και πάλι η θερμοκρασία θα έχει ανοδική πορεία. Και όπως φαίνεται, στις 18 Ιουλίου ίσως έχουμε και πάλι μικρή διαταραχή, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Από σήμερα το μελτέμι θα αρχίσει δειλά δειλά να κάνει την εμφάνισή του. Πιο ενισχυμένο θα είναι από το Σάββατο, οπότε θα συμβάλει στη μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Από τα «κόκκινα» στο κίτρινο σήμερα το πρωί, οι ρύποι στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με την ανάλυση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Μετεωρολογικού Σταθμού Αχαρνών. Ανεβασμένοι ήταν και χθες και από τις 20:00, άρχισε περαιτέρω άνοδος, με μικρή πτώση στις 23:00. Στις 07:00 σήμερα, τα μικροσωματίδια PM 2,5 ήταν 21,2 (24,1 χθες) μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο.

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές την Τετάρτη, θα κυμανθεί από 24 με 34 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 25 με 34 βαθμούς. Στη Φυλή 24 με 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι, θα πνέουν αρχικά ασθενείς Βορειοανατολικοί με μικρή ενίσχυση μεσημβρινές ώρες.

Φωτό: Στα «κίτρινα» οι ρύποι στην ατμόσφαιρα σύμφωνα με μετρήσεις του σταθμού μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

https://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: