KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Μια ξεχωριστή αποκριάτικη βραδιά από το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Αχαρνών

09/02/2026 09:54
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Με μελωδίες από ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς και έντονο αποκριάτικο κλίμα, το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Αχαρνών χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία χρονιά τον σημαντικό του ρόλο στη διατήρηση και διάδοση της ελληνικής παράδοσης.

Η εκδήλωση με τίτλο «Ξημερώνει και βραδιάζει πάντα στον ίδιο τον σκοπό» αποτέλεσε τον ετήσιο χορό του ιστορικού συλλόγου, που ιδρύθηκε το 1978 και εδώ και δεκαετίες δραστηριοποιείται αδιάλειπτα στην πολιτιστική ζωή των Αχαρνών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, αντιδήμαρχοι, περιφερειακά στελέχη, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και οργανώσεων της περιοχής.

Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος συνεχάρη θερμά τη διοίκηση και τα μέλη του Λυκείου, τονίζοντας πως η πρόεδρος Αναστασία Βενετσάνου και το Διοικητικό Συμβούλιο, πιστά στη διατήρηση των ηθών και των εθίμων, διοργάνωσαν μια βραδιά που μετέφερε στους δημότες τη χαρά και την ομορφιά της ελληνικής κουλτούρας, ευχόμενος παράλληλα σε όλους καλές Απόκριες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συμβολή της προέδρου του συλλόγου, η οποία με όραμα, αφοσίωση και αγάπη για τον πολιτισμό εμπνέει και ενώνει τα μέλη, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση προσφοράς στον τόπο. Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν επίσης προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τους δασκάλους του Λυκείου, που με ανιδιοτελή προσφορά και αμέτρητες ώρες εθελοντικής εργασίας κρατούν ζωντανά τα ήθη, τις αξίες και τις παραδόσεις του πολιτισμού.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: