KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

“Mea Culpa” Παππού για τη Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων που θα γινόταν σε 6 μήνες. «Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει» (βίντεο)

20/06/2018 11:24
Ανανεώθηκε 20/06/2018 11:41
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Ήταν Σεπτέμβριος του 2014, στην καθιερωμένη Ηπειρώτικη βραδιά, όταν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χρήστος Παππούς υποσχόταν στο κατάμεστο γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Νικολάου ότι η Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων θα παραδινόταν στο σύλλογο σε 6 μήνες. Τέσσερα χρόνια μετά, στο δημοτικό συμβούλιο και ενώπιον του προέδρου Χρήστου Ρούσσα και μελών του Δ.Σ του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων ο κ. Παππούς όχι μόνο παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος αλλά δε μπόρεσε να προσδιορίσει ούτε το χρόνο που θα ολοκληρωθεί.

Το θέμα έφερε σε προ ημερησίας ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο ο Δημήτρης Μπουραΐμης, ο οποίος το χαρακτήρισε σημαντικό για την αξιοπιστία των λεγομένων του δημάρχου, επέκρινε την πρόεδρο Ζωή Αρβανιτάκη που δεν το έχει φέρει στο δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε να μάθει σε ποιο σημείο βρίσκεται η Στέγη, γιατί δεν προχωρούν οι εργασίες και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

 

 

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Παππούς παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος που είχε πει πώς θα είναι έτοιμο σε 6 μήνες, απέδωσε την (τετράχρονη) καθυστέρηση στις αδειοδοτήσεις που χρειάστηκαν και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των λόγων του. Αναφορικά με το χρόνο ολοκλήρωσής του, εξέφρασε τη σιγουριά του «ότι θα τελειώσει την ώρα που πρέπει» ενώ σε ένδειξη «προειδοποίησης» υποστήριξε ότι «όποιος εργολάβος δεν τελειώνει έργο στο δήμο Φυλής κηρύσσεται έκπτωτος και δε βάζει βρύση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στα Βαλκάνια».

 

 

Πάντως, τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων δεν ήταν σε θέση να πουν αν το έργο θα ολοκληρωθεί θα παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου, όπως προβλεπει η σύμβαση με τον εργολάβο ή θα δοθεί παράταση, όπως είπε ο κ. Μπουραΐμης ότι έχει αιτηθεί και παραδέχθηκαν ότι δεν έχουν εικόνα πότε θα τελειώσει.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2011, τόσο ο πρόεδρος Χρήστος Ρούσσας, όσο και τα μέλη που έχουν περάσει αυτά τα χρόνια από το Δ.Σ, έχουν καταθέσει προσωπικό κόπο και χρόνο στην προσπάθεια να νομιμοποιηθεί το κτίριο, να υπερκεραστούν τα γραφειοκρατικά και άλλα εμπόδια και να υλοποιηθεί η Στέγη, προκειμένου να παραδοθεί στους Ηπειρώτες της περιοχής.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: