KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σε εταιρία ζαχαροπλαστικής, στις Αχαρνές, εισέβαλλαν ληστές με καλάσνικοφ

29/05/2017 06:23
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Στις εγκαταστάσεις εταιρίας ζαχαροπλαστικής εισέβαλλαν ληστές με καλάσνικοφ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στις Αχαρνές.

Τρία άτομα  μπήκαν στο κτίριο της οδού Αγίας Τριάδος και ανέβηκαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της επιχείρησης.

Με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από υπάλληλο 600 ευρώ, ενώ στη συνέχεια πατήθηκε από άλλον υπάλληλο το κουμπί του συναγερμού. Όσο δύο από τους ληστές βρίσκονταν στον 1ο όροφο άλλος δράστης που κρατούσε καλάσνικοφ ανέλαβε να επιτηρεί το ισόγειο. Εκεί κράτησε ομήρους υπαλλήλους του καταστήματος, τους οποίους ανάγκασε να κάτσουν ακίνητοι στο πάτωμα για αρκετή ώρα.

Κατόπιν, οι ληστές επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες έβαλαν φωτιά στο όχημα, το οποίο ήταν κλεμμένο, και το εγκατέλειψαν στην οδό Ασφοδέλου. Εκεί επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Πηγή: http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/stis-egkatastaseis-etairias-zaxaroplastikis-eiseballan-listes-me-kalasnikof

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: