KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΙΛΙΟΝ

Τιμά την ισότητα σε κάθε ευκαιρία ο δήμος Ιλίου

15/09/2016 15:09
Ανανεώθηκε 15/09/2016 16:43
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Στο πλαίσιο στήριξης δράσεων που αναδεικνύουν θέματα ισότητας, αλληλοσεβασμού, ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων των δύο φύλων, ο Δήμος Ιλίου και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας φιλοξένησαν τη θεατρική παράσταση «Να με θυμάσαι» της Βάνας Πεφάνη, στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Το θεατρικό έργο, μάγεψε το κοινό που παρακολούθησε έξι γυναίκες να ξεδιπλώνουν την ιστορία τους και να μεταλαμπαδεύουν τις αξίες του χθες στο σήμερα, δίνοντας αφορμές για συγκίνηση και ελπίδα, αφορμές για να διατηρήσουμε τους δεσμούς μας με την ιστορία, που κάποιοι έγραψαν για εμάς, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος τόνισε ότι τέτοιες δράσεις ευαισθητοποίησης, θα πρέπει να πραγματοποιούνται πέραν των παγκόσμιων ημερών και χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, προκειμένου να μας υπενθυμίζουν το σημαντικό αυτό ζήτημα. Γιατί ακόμη και σήμερα, στερεοτυπικά κατάλοιπα συνεχίζουν να προκαλούν δυσαρμονίες στην ισότητα των δύο φύλων.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

 

 

na-me-thymase

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.