KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΙΛΙΟΝ

«Βόλτα στην πόλη με το ποδήλατο» για εκατοντάδες πολίτες του Ιλίου

16/04/2019 16:05
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Το σημείο εκκίνησης δόθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο Δημαρχείο Ιλίου όπου, εκατοντάδες ποδηλάτες, όλων των ηλικιών, συγκεντρώθηκαν για να πάρουν μέρος στον Ποδηλατικό Γύρο Ιλίου 2019 που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Ιλίου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας» και τους «Ενεργούς Ποδηλάτες».

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Μετά τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο με την υποστήριξη του φορέα συντήρησης «Ποδηλατοδρόμιο», οι ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε δυο διαδρομές (5,5 χιλιομέτρων για τους ενήλικες και 3 χιλιομέτρων για τα παιδιά) για να τερματίσουν και πάλι στο Δημαρχείο, όπου παρέλαβαν με χαμόγελα και ικανοποίηση αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Εκατοντάδες πολίτες του Ιλίου, για μια ακόμα χρονιά, έκαναν βόλτα στην πόλη με το ποδήλατο, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ποδηλασία δεν είναι μόνο ένας εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης με τεράστια οφέλη για το περιβάλλον, αλλά παράλληλα αθλητισμός και ψυχαγωγία. Αγαπημένο μεταφορικό μέσο των παιδιών, επιβάλλεται να γίνει τρόπος ζωής και για τους ενήλικες. Γιατί με το ποδήλατο χαρίζουμε ποιότητα στη ζωή μας, αλλά και ζωή στην πόλη μας.»

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.