KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Βροχοπτώσεις και αλλαγή του καιρού από παραμονή Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

28/12/2017 17:07
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Θα συνεχισθεί η πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και την Παρασκευή. Από την Κυριακή, Παραμονή πρωτοχρονιάς, θα αρχίσει σταδιακά η άνοδος της θερμοκρασίας και τη πρώτη ημέρα του νέου χρόνου θα την γιορτάσουμε με αίθριο καιρό, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Βροχόπτωση τα ξημερώματα της Παρασκευής αλλά και βραδινές ώρες, μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Κεντρική και Βορειοδυτική Ελλάδα με υψόμετρα πάνω από τα 1000 μέτρα ενώ χιονόπτωση στη Πάρνηθα δεν φαίνεται.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Τη Παρασκευή η θερμοκρασία στις Αχαρνές θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς και στη Φυλή από 7 έως 13 βαθμούς

Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι Δυτικοί Νοτιοδυτικοί.

 

Φωτό: Χάρτης με την αναμενόμενη χιονόπτωση – βροχόπτωση την Παρασκευή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτό: Διάγραμμα με τις ριπές που καταγράφηκαν από την Τετάρτη στις 18:00 μέχρι τις 18:00 της Πέμπτης με ταχύτητα μεγαλύτερη των 40 km/h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτό: Χάρτης με τα επικίνδυνα φαινόμενα σύμφωνα με το Estofex.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.