KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Υπόνοιες για προεκλογικό “παιχνίδι” της διοίκησης Παππού με τις αποζημιώσεις του πάρκου Πόλης άφησε ο Γιώργος Αβράμης (βίντεο)

13/09/2018 11:04
Ανανεώθηκε 13/09/2018 11:06
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Υπόνοιες ότι η διοίκηση Παππού δεν αποζημιώνει τους ιδιοκτήτες στο πάρκο Πόλης, όπως είχε δεσμευτεί ότι θα γίνει άμεσα και έχει περάσει 1 χρόνος, με πρόθεση να το χρησιμοποιήσει ως «άσο» στο μανίκι της προεκλογικά, άφησε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο κ. Αβράμης τόνισε ότι έχει ζητήσει από την οικονομική υπηρεσία να μάθει ποιοι έχουν ήδη αποζημιωθεί αλλά δεν έχει ακόμα πάρει απάντηση και ζήτησε να δοθούν τα χρήματα σε όλους τους ιδιο

«Δηλαδή έχουμε μια διοίκηση που θα πει στον κόσμο τον ερχόμενο Μάρτιο, Απρίλιο. Μάιο, ελάτε να πάρετε τα χρήματά σας; Αποθεματικό λέτε ότι έχετε, δώστε στον κόσμο τα χρήματά του» πρόσθεσε.

 

 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς υποστήριξε ότι όσοι δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί, είναι γιατί δεν έχουν όλα τα χαρτιά που απαιτούνται ενώ όσοι τα είχαν ήδη αποζημιώθηκαν.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: