KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Πολιτική… σύνθεση στην Αττική έκρυβε η πίτα της ΕΓΕ Αχαρνών

10/01/2016 19:22
Ανανεώθηκε 10/01/2016 19:54
1 '
κοπή πίτας, ΕΓΕ Αχαρνών, 2016, Αχαρνές, δήμος Αχαρνών, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γιάννης Δέδες
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παρευρισκομένους στην κοπή πίτας της ΕΓΕ Αχαρνών, όταν δυο βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής έγιναν πρωταγωνιστές σε μια σπάνια πολιτική κίνηση.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου βουλευτής Αττικής με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ο Γιάννης Δέδες βουλευτής, επίσης, Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ έκοψαν κοινό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ύστερα από παρότρυνση του κ. Δέδε.

Όπως τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πρωτοβουλία με συμβολικό χαρακτήρα, με την οποία θέλησε να δείξει ότι ο πολιτικός κόσμος δύναται να συνεργαστεί, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Οπαδός της σύνθεσης και όχι της ρήξης, του διαλόγου και της συναίνεσης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου αποδέχθηκε ευχάριστα την κίνηση, συμφώνησε ότι χρειάζεται ενότητα και συνεργασία αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πάντα υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των απόψεων και των στρατηγικών. Επιπλέον, ως γυναίκα επεσήμανε τον ιδιαίτερο συμβολισμό του να κόψει από κοινού με έναν άνδρα κομμάτι της πίτας, καθώς έτσι αναδεικνύεται η ανάγκη ουσιαστικής ισότητας των δύο φύλων.


κοπή πίτας, ΕΓΕ Αχαρνών, 2016, Αχαρνές, δήμος Αχαρνών, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γιάννης Δέδες

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: