KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Τίμησαν τη μνήμη του “Μάνου Ξυδούς” οι Άγιοι Ανάργυροι

05/07/2015 14:11
2 '
Μάνος Ξυδούς
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας πραγματοποίησαν τιμητική μουσική βραδιά στη μνήμη του αείμνηστου μουσικού, δημιουργού και ερμηνευτή Μάνο Ξυδούς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο εκδηλώσεων, ξεπερνώντας τα 2.000 άτομα, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης “ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ” του Πολιτιστικού Πάρκου των Αγίων Αναργύρων. Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του Μάνου Ξυδούς όπως οι: Φίλιππος Πλιάτσικας, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Πιπινέλης, Ηλίας Μακρίδης, Λεωνίδας Μπαλάφας,Δημήτρης Καρράς,Tsopana Rave, Τόλης Φασόης, Κώστας Παρίσης,Ντέπη Χατζηκαμπάνη και άλλοι πολλοί, παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του τραγουδώντας παλιές επιτυχίες.

Ήταν μια βραδιά συγκινησιακά φορτισμένη γεμάτη από όμορφες αναμνήσεις. Η σύζυγός του Μαρία Σπηλιωτοπούλου-Ξυδούς παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο της πόλης κ.Νίκο Σαράντη για την ονομασία του θεάτρου “ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ” και για την καλλιτεχνίκή προσφορά του Μάνου στην πόλη μας.

Εφεξής στο θέατρο αυτό θα χτυπάει η πολιτιστική καρδιά της πόλης και της τοπικής κοινωνίας . Θα είναι το φιλόξενο σπίτι της νεολάιας μας για την πολύμορφη έκφραση της δημιουργικότητάς της και το σημείο αναφοράς κάθε κατοίκου που θα θέλει να παρακολουθήσει μουσικά,θεατρικά,πολιτιστικά δρώμενα, να ψυχαγωγηθεί ή να προβληματιστεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ.Νίκος Σαράντης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γιάννης Κουτελιέρης, οι αντιδήμαρχοι κ.Γιάννης Ελαιοτριβάρης και κ.Γεώργιος Τσίρμπας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ.Περικλής Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Θεόδωρος Μαξούρας,κ.Παναγιώτα Καρκαλέτση, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αγίων Αναργύρων κ.Θέμης Παπακώστας με τη συμβούλο της Δημοτικής κοινότητας κ.Μαρίνα Αλεξανδροπόυλου, οι Διοικητικοί Σύμβουλοι κ.Γιώργος Παπαδοκωστάκης, κ.Νίκος Σπύρόπουλος κ.Σοφία Μπιτσοπούλου, ο κ. Γιάννης Αρβανιτάκης καθώς επίσης και πλήθος κόσμου.

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: