KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Δύο χρόνια λειτουργίας για το φροντιστήριο ΠΕΔΙΟ στα Άνω Λιόσια

03/10/2012 11:47
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

pedioΤο Φροντιστήριο «ΠΕΔΙΟ» βρίσκεται φέτος στον 2ο χρόνο παρουσίας του στο χώρο της Εκπαίδευσης. Δημιουργήθηκε από δύο εκπαιδευτικούς με πολύχρονη πείρα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση,που πλαισιώνονται από πολύ προσεκτικά επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό αναγνωρισμένης αξίας και εμπειρίας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αυτό που κάνει το Φροντιστήριο «ΠΕΔΙΟ» να ξεχωρίζει, είναι η ιδιαίτερη αίσθηση που αποκομίζει κάποιος που μπαίνει στο Φροντιστήριο, ακόμα και ως απλός επισκέπτης. Πρόκειται για ένα χώρο φιλόξενο, ζεστό, οικείο προς τους μαθητές, όπου αυτά τα χαρακτηριστικά από μόνα τους δημιουργούν μια ευχάριστη προδιάθεση για ενασχόληση με τα μαθήματα που διδάσκονται στο Φροντιστήριο και κατ’επέκταση την προετοιμασία των μαθητών για τις Εξετάσεις.

Επιπλέον, αυτό που έχει παρατηρηθεί στον πρώτο χρόνο λειτουργίας είναι η εξαιρετική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μαθητών – διδασκόντων , μία σχέση που καλύπτει τους νεαρούς μαθητές σε αρκετά ζητήματα πέρα από αυτά της εκπαιδευτικής διαδικασίας.Εδώ,δηλαδή, ο μαθητής βρίσκει ανθρώπους που έχουν διάθεση, υπομονή, εμπειρία , γνώσεις και θέληση να βοηθήσουν στα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην ευαίσθητη αυτή ηλικία.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία ,που συνθέτουν την εικόνα που έχει δημιουργήσει το «ΠΕΔΙΟ» σ’αυτή την πρώτη χρονιά λειτουρίας του, συνδυάζονται με τα δίδακτρα που αντικειμενικά είναι από τα πλέον προσιτά , σε συνδυασμό επίσης με τις αρκετές ώρες διδασκαλίας για κάθε μάθημα, καθώς και την παράδοση δωρεάν ιδιαιτέρων μαθήματων σε μαθητές ,όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο από τους διδάσκοντες.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ,ότι το Φροντιστήριο «ΠΕΔΙΟ» αποτελεί μία πάρα πολύ καλή επιλογή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην περιοχή της Δυτ. Αττικής, συνδυάζοντας όλα αυτά που περιμένουν οι γονείς από το Φροντιστήριο που φοιτούν τα παιδιά τους, καθώς ότι ψάχνει να βρει ένας μαθητής στο Φροντιστήριο που θα περνά αρκετές ώρες καθημερινά.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: