KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΖΩΗ

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φωτογράφοι στην Αθήνα- Πως θα τους βρείτε για τον γάμο σας;

07/08/2017 17:24
2 '
stefos-foto
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Επιλέξατε την ημερομηνία, κλείσατε την εκκλησία, βγάλατε τα προσκλητήρια και τι σας μένει; Να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα απαθανατίσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Πως λοιπόν θα βρείτε τον καλύτερο φωτογράφο; Αυτό το ερώτημα απαντάμε στην συνέχεια!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA
  1. Πάρε φίλους και συγγενείς να σου πουν

Πάρτε τηλέφωνο όλους τους γνωστούς και τους φίλους που έχουν παντρευτεί και ζητήστε τους τα στοιχεία του φωτογράφου ή έστω την επωνυμία του καταστήματος για το οποίο εργάζεται. Για να έχετε επαρκή αριθμό σύγκρισης έργων φροντίστε οι επιλογές σας να κυμαίνονται ανάμεσα στους τέσσερις με πέντε φωτογράφους. Αν δεν θέλετε να τους πάρετε απευθείας τηλέφωνο μπορείτε να ελέγξετε ποιοι από αυτούς έχουν κάποια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο για να δείτε φωτογραφίες τους.

  1. Άρχισε απευθείας να ψάχνεις στο ίντερνετ

Ειδικά αν μένεις στην Αθήνα, υπάρχουν ένα σωρό φωτογράφοι γάμου από τους οποίους μπορείς να διαλέξεις τον καλύτερο.  Δώσε έμφαση στην ποιότητα της φωτογραφίας, όπως επίσης και στην καλαισθησία.

  1. Φρόντισε να βρεις μια επιλογή που να συνδυάζει ποιότητα και οικονομία

Δηλαδή: Μπορεί να σου αρέσει η δουλειά κάποιου φωτογράφου πάρα πολύ αλλά οι χρεώσεις του να είναι πάρα πολύ μεγάλες, ενώ παράλληλα μπορεί να έχεις βρει κάποιον, που είναι λιγότερο καλός αλλά είναι πιο οικονομικός. Η επιλογή σου λοιπόν εξαρτάται και από το budget που διαθέτεις.

Μπορεί είτε να έχεις αρκετά χρήματα διαθέσιμα και να επιλέγεις μόνο με κριτήριο την ποιότητα ή να έχεις συγκεκριμένο ποσό που θέλεις να διαθέσεις και να πρέπει να επιλέξεις μια λιγότερο καλή επιλογή για να εξασφαλίσεις ποσότητα έναντι ιδανικής ποιότητας.

4.Μην βιαστείς να διαλέξεις

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει μας έλεγαν όταν είμασταν μικροί και είχαν δίκιο! Σίγουρα δεν θέλεις να επιλέξεις επιπόλαια τον άνθρωπο που θα απαθανατίσει την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σου.

Φωτογράφηση Γάμου από τους φωτογράφους της Stefos Photography.

Πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στην ιστοσελίδα stefosphotography.gr. Μοναδικές φωτογραφίες γάμου και βάπτισης που αποθανατίζουν την μαγεία της στιγμής!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: