KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Μόνιμη δομή στη Φυλή δημιουργούν οι “Γιατροί του Κόσμου”

14/05/2013 11:28
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

giatroi kosmou kedifΤο αδιαχώρητο επικράτησε στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης δήμου Φυλής στα Άνω Λιόσια, όπου η κινητή μονάδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου πραγματοποίησε δωρεάν οφθαλμολογική εξέταση σε άπορους, ανασφάλιστους και αδύναμους κατοίκους του δήμου, ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς και άτομα της τρίτης ηλικίας, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Γιατρών του κόσμου, η οποία όπως ανακοίνωσε στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, ο Νικήτας Κανάκης, εκ των ιδρυτών της οργάνωσης, ξεκίνησε από τη Φυλή και θα μεταφερθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Εξήντα άτομα δέχθηκαν από το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, την φροντίδα οφθαλμιάτρου από τους Γιατρούς του Κόσμου, ο οποίος πραγματοποιούσε μισάωρη και πλέον εξέταση του κάθε ασθενούς, με παράλληλη διάγνωση των προβλημάτων και χορήγηση δωρεάν φαρμάκων, όπου ήταν απαραίτητα. Ήταν δε, τόσο μεγάλη -και πέρα από κάθε πρόβλεψη – η προσέλευση που ήταν αδύνατον να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες και οι υπάλληλοι της ΚΕΔΗΦ το επεσήμαναν με ευγενικό τρόπο.

Την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση και την εξυπηρέτηση τόσων ανθρώπων, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Ιωάννης Ρόδης ενώ ο πρώην πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης, αποκάλυψε ότι η καλή και εποικοδομητική σχέση με το δήμο Φυλής πρόκειται να οδηγήσει στη δημιουργία μόνιμης δομής της οργάνωσης στην περιοχή.

 


Οι Ανδρέας Καράλης, Νικήτας Κανάκης και Ιωάννης Ρόδης με φόντο την κινητή οφθαλμολογική μονάδα. Πολλοί κάτοικοι έσπευσαν να επωφεληθούν από τη δωρεάν εξέταση και χορήγηση φαρμάκων.Ο οφθαλμίατρος των Γιατρών του Κόσμου. Ικανοποιημένος ο Ιωάννης Ρόδης

giatroi kosmou kedif1 giatroi kosmou kedif2 giatroi kosmou kedif3
giatroi kosmou kedif4 giatroi kosmou kedif5
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: