KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Ένα ταξίδι με παραμύθια έκαναν οι μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων

20/12/2012 21:15
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

parastasi-7o dimotikoΈνα ξεχωριστό ταξίδι από την Κίνα μέχρι τη Λιβύη και από την Ιταλία μέχρι τα βάθη της ελληνικής παράδοσης είχαν την ευκαιρία να κάνουν, με τα μάτια της ψυχής τους, οι μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων, μέσα από τη θεατρική παράσταση «Ένα Ταξίδι Παραμύθια» που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο τους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι ήταν η ηθοποιοί Κωνσταντίνος Πασσάς και Στέλα Γρίβα, οι οποίοι μπορεί να μην πήραν χρήματα, κέρδισαν όμως το ενθουσιώδες χειροκρότημα και τη ζεστή ανταπόκριση των παιδιών και ευγενικοί χορηγοί ήταν η περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής και η πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή του δήμου Φυλής.

Η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς οι άγιες ημέρες που έρχονται να φέρουν μαζί καλύτερα και σπουδαιότερα πράγματα και προέτρεψε τα παιδιά να καταλαβαίνουν τις ανάγκες των γονιών και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να δρουν συνετά και ώριμα.

Μαζί ήταν και η Μαρίνα Καβαλλιεράκη, εκπρόσωπος του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού», η οποία εξήγησε στα παιδιά το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε ο σύλλογος, ποια είναι η δράση του, τι προσφέρει στα παιδιά που ζητούν την προστασία του και γιατί θα πρέπει όλοι να προσφέρουμε την συμπαράσταση και το χαμόγελό μας σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του 7ου δημοτικού σχολείου Ιωάννης Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τόσο την Σταυρούλα Δήμου, όσο και το Δημήτρη Πουλιάση για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης και ευχήθηκε καλές και χαρούμενες γιορτές.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ενθουσιώδη υποδοχή που επεφύλαξαν τα παιδιά στους συντελεστές, καθόλη τη διάρκεια της παράστασης και το γεγονός ότι γέλασαν με τη ψυχή τους, ήταν ο πρόεδρος των πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δημήτρης Πουλιάσης.

 

 

Λεζάντες: 1. Μαρίνα Καβαλλιεράκη, Σταυρούλα Δήμου, Νίκος Χατζητρακόσιας, Δημήτρης Πουλιάσης 2. Με ενθουσιασμό παρακολούθησαν την παράσταση οι μαθητές. 3. Σκηνή από την παράσταση 4. Σταυρούλα Δήμου 5. Δημήτρης Πουλιάσης 6. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

parastasi-7o dimotiko1 parastasi-7o dimotiko2 parastasi-7o dimotiko3
parastasi-7o dimotiko4 parastasi-7o dimotiko5 parastasi-7o dimotiko6

 

 

Δείτε σε βίντεο τον χαιρετισμό της αντιπεριφερειάρχη στους μαθητές:

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: