KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αγιασμός και βραβεύσεις αθλητών από το Paradise Park

07/10/2014 18:28
Ανανεώθηκε 07/10/2014 19:00
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Επί 13 χρόνια επιχειρεί να εφαρμόσει πρωτοπόρες παιδαγωγικές μεθόδους στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου μαζί με τους συνεργάτες του. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής,γυμναστής αλλά πρωτίστως παιδαγωγός,όπως συνηθίζει να λέει, μέσα από τις ακαδημίες του Paradise Park έχει μεταφέρει την αγάπη για την στρογγυλή “θεά” στα παιδιά του,που ξεκινάνε από 5 ετών και φτάνουν μέχρι την προεφηβεία. Ο Θεόδωρος Παχατουρίδης στον αγιασμό για την νέα χρονιά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου βίωσε στιγμές συγκίνησης βραβεύοντας έξι αθλητές του,που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία “Paradise” και σήμερα έχουν ενταχθεί στις ακαδημίες μεγάλων ΠΑΕ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι Χρήστος Κουντουριώτης (γεν. 1998 – Κ17 του Παναθηναϊκού), Σπύρος Σπυριδάκης και Κωνσταντίνος Χρήστου (γεν. 1998 – Κ17 του Ολυμπιακού), Χρήστος Λένας (γεν. 1999 – Κ17 του Ατρόμητου), Μανώλης Μανωλκίδης (γεν. 1997 – Πρώτη ομάδα Ιωνικού) και Κωνσταντίνος Σκουτέρης (γεν. 2000 – Κ15 του Ατρόμητου),μετά από 3-5 χρόνια εκπαίδευσης στο “Paradise” είχαν λάβει τα απαραίτητα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο στοιχεία, για να κάνουν το επόμενο βήμα που ήταν η ένταξή τους σε μια ακαδημία μεγάλης ΠΑΕ. Οι περισσότεροι από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, είναι μέλη και των μικρών Εθνικών ομάδων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Θεόδωρος Παχατουρίδης επενδύει,κυρίως,στον άνθρωπο. Μαθαίνει στα παιδιά τις έννοιες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας τις οποίες θεωρεί,βασικές,για έναν αθλητή πέρα από τις τεχνικές του γνώσεις και το ταλέντο που-αδιαμφισβήτητα- χρειάζεται να διαθέτει.

Θεόδωρος Παχατουρίδης,Paradise Park

Αγιασμός Paradise Park 2014

Αγιασμός Paradise Park 2014

Αγιασμός Paradise Park 2014

 

Αγιασμός Paradise Park 2014

 

Αγιασμός Paradise Park 2014Paradise Park

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: