KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Αναβάλλεται (ξανά) το δημοτικό συμβούλιο Φυλής

21/10/2015 11:27
Ανανεώθηκε 21/10/2015 11:31
1 '
έκτακτο, δημοτικό συμβούλιο, συγχώνευση, αστυνομικό τμήμα, Άνω Λιόσια, δήμος Φυλής, ψήφισμα
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Αναβλήθηκε, για δεύτερη συνεχή φορά, το δημοτικό συμβούλιο Φυλής, παρά το γεγονός ότι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιελάμβανε σωρεία θεμάτων, κάποια από τα οποία κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συνεχίζοντας την πολιτική της απαξίωσης του κορυφαίου της οργάνου, η διοίκηση του δήμου αναβάλλει τη συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου – σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο – παραπέμποντας εκκρεμή θέματα να συζητηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Κάποια αυτά, μέχρι να γίνει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο και προκειμένου να μην υπερβούν το χρονικό περιθώριο υλοποίησής τους, θα χρειαστεί πιθανότητα να συζητηθούν με τη διαδικασία του εκτάκτου, πράγμα που συνεπάγεται συνοπτικές διαδικασίες, υποτυπώδη ενημέρωση, κανένας έλεγχος και μηδενική διαφάνεια.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η αναβολή έγινε «λόγω έκτακτου ταξιδιού του κ. Δημάρχου» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και το έκτακτο ταξίδι (κατά πληροφορίες ο δήμαρχος μαζί με τον αντιδήμαρχο Διοίκησης πρόκειται να μεταβούν σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας) αποφασίστηκε μια μέρα μετά την αποστολή της πρόσκλησης στους δημοτικούς συμβούλους.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: