KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αποτελέσματα του 10ου μαθητικού διαγωνισμού για το Αρχαίο θέατρο Αχαρνών. Πρώτευσαν 9ο Γυμνάσιο και 3ο ΓΕΛ

09/06/2020 15:59
2 '
Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η μαθήτρια της Α΄τάξης του 9ου Γυμνασίου Αχαρνών Όλγα Τζεδάκη και ο μαθητής της Α΄τάξης του 3ου ΓΕΛ Αχαρνών Νίκος Παπαευσταθίου, πρώτευσαν στον 10ο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών, τον οποίο συνδιοργανώνουν ο δήμος Αχαρνών και το “Επισκήνιον”.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Διαβάστε την ανακοίνωση των μελών του “ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
10ος Μαθητικός Διαγωνισμός για το Αρχαίο Θέατρο των Αχαρνών με θέμα :
“Παρά το γεγονός ότι στην κλασική αρχαιότητα στην Αττική υπήρχαν περίπου εκατόν πενήντα δήμοι , έχουν βρεθεί περί τα δέκα αρχαία θέατρα, μεταξύ των οποίων και το Αρχαίο Θέατρο των Αχαρνών.Τι συγκριτικό πλεονέκτημα προσφέρει η αποκάλυψη του Αρχαίου Θεάτρου στην πόλη μας;Τι αποδεικνύει για την πνευματική , πολιτική,θρησκευτική και πολιτιστική της ζωή κατά την αρχαιότητα;”
Η μαθητιώσα νεολαία των Αχαρνών αποδεικνύει κάθε φορά , έμπρακτα , πόσο έχει θέσει ως πολιτιστική της προτεραιότητα την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου των Αχαρνών.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο και φέτος , παρά τις αντίξοες συνθήκες , λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, συμμετείχε με εξαιρετικές εκθέσεις στον καθιερωμένο πλέον ετήσιο διαγωνισμό.
Κατά την αξιολόγηση ,πρώτευσαν από το Γυμνάσιο ,η μαθήτρια της πρώτης τάξης του 9ου Γυμνασίου Αχαρνών ΟΛΓΑ ΤΖΕΔΑΚΗ και από το Λύκειο ,ο μαθητής της πρώτης τάξης του 3ου ΓΕΛ Αχαρνών ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, τους οποίους συγχαίρουμε και ευχόμεθα πάντα να διακρίνονται.
Κάθε χρόνο η τελετή βράβευσης των μαθητών ελάμβανε χώρα κατά τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών. Η φετινή βράβευση θα γίνει και πάλι δημόσια σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν “,

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: