KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Βράβευση μαθήτριας του 25ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

07/11/2014 14:25
1 '
25o δημοτικό σχολείο Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών διοργάνωσε τη σχολική χρονιά 2013-2014 τον 33ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό (60ο Πανευρωπαϊκό) Γραπτών και Καλλιτεχνικών εργασιών της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων με γενικό θέμα «Πώς θα ήθελα να ζω στην Ευρώπη».

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014  εκατό περίπου διακριθέντες μαθητές όλων των βαθμίδων απ’ όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Τα βραβεία απονεμήθησαν από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων.

Το 25ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών  αντιπροσωπεύτηκε από τη μαθήτριά του Κατσιάνου  Ιωάννα του Κωνσταντίνου, που βραβεύτηκε για το γραπτό της κείμενο με θέμα «Συζητώντας μεταξύ σας, αλλά και με τους μεγαλύτερους, εκφράζετε τη γνώμη σας ως παιδιά για το πώς θα θέλατε μεγαλώνοντας να είναι η ζωή σας στην Eυρωπαϊκή  Ένωση». Στη βράβευση εκτός από την οικογένειά της παρευρέθησαν η Διευθύντρια του Σχολείου  και ο δάσκαλος της τάξης της.

Είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που το 25ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών βραβεύεται στον ίδιο Διαγωνισμό. Κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013 η μαθήτρια Παναγιωτοπούλου  Αγγελική βραβεύτηκε στην καλλιτεχνική εργασία με θέμα τα δικαιώματα των παιδιών της Ευρώπης.

 

 

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: