KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Γενική συνέλευση και ψήφισμα από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό σύλλογο Λαθέας

19/02/2020 16:21
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Γενική συνέλευση για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός σύλλογος Λαθέας, στις 26 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή δεκάδων μελών. Στην κορυφή των θεμάτων που συζητήθηκαν τέθηκε η συχνή αποκομιδή των απορριμμάτων και η τοποθέτηση περισσότερων μπλε κάδων.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

“Εκτίμηση του ΔΣ του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού συλλόγου Λαθέας σχετικά με τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 26/1/2020. Εκτιμάμε ότι η ετήσια γενική μας συνέλευση ήταν πετυχημένη τόσο όσον αφορά τη συμμετοχή κόσμου αλλά και όσον αφορά τη κουβέντα που εξελίχθηκε. Υπήρξε κόσμος που για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με το σύλλογο μέσω καλέσματος που έγινε από τα μέλη του ΔΣ με μοίρασμα ανακοινώσεων . Αρκετά μέλη του συλλόγου μας, πήραν το λόγο αναφέροντας προβλήματα της περιοχής αλλά και κάνοντας διάφορες προτάσεις για μέτρα που μπορούμε να πάρουμε ώστε να πιέσουμε να υλοποιηθούν τα αιτήματα μας.

Ζήτημα που κυριάρχησε στη κουβέντα ήταν η καθαριότητα και δικαίως αφού η κατάσταση που επικρατεί είναι τραγική και ο κόσμος έχει εξαγριωθεί. Επιπλέον ζητήματα που απασχόλησαν μεταξύ άλλων ήταν οι πλημμύρες,ο ελλιπής φωτισμός στους δρόμους, η εγκατάσταση φυσικού αερίου στη περιοχή καθώς και η ύπαρξη κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία. Από το γραφείο του Δημάρχου δεν ήρθε κανείς παρά μόνον ο Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βασίλης Τοπαλιανίδης.

Στη συνέλευση διαβάστηκε και ψηφίστηκε το ψήφισμα που έχουμε αναρτήσει προηγουμένως. Από αυτή τη Γενική Συνέλευση συμπεραίνουμε ότι τα μέλη του συλλόγου μας είναι πρόθυμα να πιέσουν να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για τη καλυτέρευση της περιοχής μας.”

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: