KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Δήμος Φυλής: Ικανός και με τη… βούλα να διαχειρίζεται συγχρηματοδοτούμενα έργα

30/07/2021 09:08
Ανανεώθηκε 30/07/2021 09:11
1 '
Δήμος Φυλής: Ικανός και με τη... βούλα να διαχειρίζεται συγχρηματοδοτούμενα έργα
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDAASDA

Πιστοποιητικό για διαχειριστική επάρκεια τριετούς διάρκειας (από τις 21-7-2021 έως τις 20-7-2024), το οποίο πιστοποιεί το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει, απέκτησε ο Δήμος Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος Φυλής είναι σε θέση να προγραμματίζει, να σχεδιάζει, να ωριμάζει, να διενεργεί διαγωνισμούς, να παρακολουθεί, να διαχειρίζεται και να πιστοποιεί το φυσικό αντικείμενο και την οικονομική διαχείριση συγχρηματοδούμενων έργων.

HLEKTROFOTISTIKH

Η χορήγηση του πιστοποιητικού αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση έργων από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα και χορηγήθηκε από τον ελεγκτικό οργανισμό ΛΕΤΡΙΝΑ ΑΕ, ο οποίος ειδικεύεται σε πιστοποιήσεις, επιθεωρήσεις και ελέγχους.

“Ο Δήμος Φυλής δεν είναι τυχαία ο Δήμος με τα περισσότερα έργα σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να τα σχεδιάζει, να τα διαχειρίζεται και να τα φέρνει σε πέρας. Ευχαριστώ τη ΛΕΤΡΙΝΑ ΑΕ και όλους τους συνεργάτες μου που δουλεύουν, καθημερινά, για να βρίσκεται ο Δήμος στην πρώτη γραμμή” δήλωσε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.