KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

14ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου της ΚΝΕ στο Πάρκο Τρίτση – Προκήρυξη αγώνα δρόμου 5km & 10km

21/08/2026 10:29
2 '
14ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου της ΚΝΕ στο Πάρκο Τρίτση - Προκήρυξη αγώνα δρόμου 5km & 10km
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Αθλητικές δραστηριότητες, παρουσιάσεις αθλημάτων και συζητήσεις θα περιλαμβάνει το 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» και το 14ο Αθλητικό Camp της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Τρίτση, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: https://festival.kne.gr.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί για 14η συνεχή χρονιά ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, όπου θα συμμετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

HLEKTROFOTISTIKH

Οι Λαϊκοί Αγώνες Δρόμου της ΚΝΕ συνδέονται κάθε χρόνο με τις ανάγκες της νεολαίας και στόχο έχουν να αναδείξουν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τη διέξοδο από αυτά. Φέτος, μέσα από τον αγώνα δρόμου επιδιώκεται να αναδειχθεί η αντίθεση σε κάθε μορφή εξάρτησης.

“Το ζήτημα των εξαρτήσεων συνδέεται άμεσα με το πώς αντιλαμβάνεται κανείς τη θέση του ανθρώπου στην κοινωνία: στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής ή στο περιθώριό της. Προβάλλουμε λοιπόν, τη δύναμη του «να σκέφτεται καθαρά, να ζει πραγματικά, να δρα συλλογικά», να είναι πρωταγωνιστής στην πάλη για ζωή με βάση τις σύγχρονες δυνατότητες τον 21ο αιώνα, στον αγώνα για να την κατακτήσει” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΚΝΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνεται κάλεσμα στη νεολαία να συμμετέχει στον 14ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, “να πει όχι σε όλα τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις, να πει ναι στον αγώνα για όσα δικαιούται και της τα στερούν τον 21ο αιώνα. Να μην αναζητά την φυγή σε ένα κόσμο που δεν χωράει τα όνειρά της αλλά να παλέψει για να τον αλλάξει”.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.