KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Δίκτυο SDG 17 Greece. Τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησε η Ελένη Λιάκου

31/01/2021 09:32
Ανανεώθηκε 31/01/2021 09:36
1 '
Ελένη Λιάκου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, με τη συμμετοχή υπουργών, ευρωβουλευτών και των Δήμων – μελών του Δικτύου SDG 17 Greece που προάγει τους 17 στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η πρόεδρος του Δικτύου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Διοίκησης & Φυλής Ελένη Λιάκου, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για κάθε πρωτοβουλία που  έχει ως στόχο να δημιουργήσει, μέσα από την κοινή αυτοδιοικητική προσπάθεια, συνθήκες αλλαγής και στην ελληνική κοινωνία και υγιούς ανάπτυξης για ένα βιώσιμο.

«Με μεγάλη χαρά συμμετείχα στη διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποίησε το Δίκτυο SDG 17 Greece και η πρόεδρός του Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, καθώς από τις δράσεις του Δικτύου και τους στόχους του Ο.Η.Ε δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Δήμος Φυλής. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για τον μετασχηματισμό και τη πρόοδο της κοινωνίας» τόνισε σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, κατά την έναρξη του χαιρετισμού της, εξέφρασε τη συγκίνησή της για την αθρόα συμμετοχή στο κάλεσμα του Δικτύου και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για τη διαδικτυακή παρουσία τους.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: