KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Κραυγή γυναικών για βοήθεια

ΑΧΑΡΝΕΣ

Δίπλα στην Τρίτη ηλικία ο δήμος Αχαρνών. Διοργάνωσε μεγάλο γλέντι για τα μέλη των ΚΑΠΗ

16/10/2015 07:10
Ανανεώθηκε 16/10/2015 12:23
2 '
ΑΧΑΡΝΕΣ_ΚΑΠΗ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την Τρίτη ηλικία τίμησε, για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ο δήμος Αχαρνών και η Δημοτική Φροντίδα (ΔΗΦΑ) διοργανώνοντας προς τιμή των μελών των ΚΑΠΗ, μια μεγάλη γιορτή στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάμπης Χολίδης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε μια εποχή που η Τρίτη ηλικία υπολογίζεται,μόνο,ως ισοδύναμο σε οικονομικά μέτρα, που αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων με τις πενιχρές συντάξεις και την ισχνή φαρμακευτική περίθαλψη, ο δήμος Αχαρνών πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις, μία την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης ηλικίας και μία την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, για να δείξει ότι βρίσκεται δίπλα στους ηλικιωμένους, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και τους παρέχει αυτό που επιδιώκουν να τους στερήσουν: την ξεγνοιασιά και τη διασκέδαση.

ΚΑΠΗ γιορτή
Ο Γιώργος Δασκαλάκης με την ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ

 

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ που διασκέδασε με τα τραγούδια της όλους τους παρευρισκομένους, ενώ ο Σύλλογος Κρητών ανέλαβε την παρασκευή του παραδοσιακού γαμοπίλαφου.

ΚΑΠΗ ΑΧΑΡΝΕΣ
Ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός με μέλη των ΚΑΠΗ

 

Στην ανάγκη να στηριχτούν τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας αναφέρθηκε,στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός: «Πάγια πολιτική μας είναι να στηρίξουμε το δικαίωμά σας να συνεχίσετε να είστε ενεργοί πολίτες. Μέσω των κοινωνικών δομών της ΔΗ.Φ.Α., το ΚΑΠΗ, τη Βοήθεια στο Σπίτι, τα Προγράμματα Αθλητισμός για όλους, αλλά και των πολιτιστικών τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α. θέλουμε να ανταποδώσουμε σε όλους εσάς, την προσφορά σας στον τόπο μας. Το πιστεύω απόλυτα όταν λέω ότι στηρίζοντας τα άτομα της Τρίτης ηλικίας, κάνουμε πιο ανθρώπινη και πιο δίκαιη την κοινωνία μας».

 

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. Γιώργος Δασκαλάκης τόνισε ότι η ΔΗ.Φ.Α. μέσω των κοινωνικών δομών της και του εξειδικευμένου προσωπικού της συνεχίζει σταθερά στην αποστολή της να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και φροντίδα στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας. “Στόχος μας, να στηρίξουμε τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, σ’ αυτή τη φάση της ζωής τους, που παρά τις δυσκολίες έχει σίγουρα και πολλές όμορφες και ανθρώπινες στιγμές».

Γιορτή ηλικιωμένων

giorti.ilikiomenon13

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: