KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Γυναικοκτονία στις Αχαρνές: Κρατική αδιαφορία στη λήψη μέτρων καταλογίζει το ΚΚΕ

16/05/2024 19:24
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για τη γυναικοκτονία στις Αχαρνές: 

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

«Μια ακόμα γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και της κρατικής αδιαφορίας και έλλειψης όλων των αναγκαίων μέτρων ολόπλευρης κοινωνικής προστασίας και στήριξης των γυναικών.

GIACHALI MARIA
ALMA FRONTISTIRIA
GRAMMATAKIA KENTRO MELETIS
HLEKTROFOTISTIKH

Όσο οι κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν ως “κόστος” και αποκλειστικά ατομική ευθύνη την ανάγκη των γυναικών να ξεφύγουν από μία βίαιη και παθογόνα σχέση, όσο παραμένει ο “Γολγοθάς” των χρονοβόρων και πολυδάπανων νομικών διαδικασιών, τόσο θα μετράμε αποτρόπαια εγκλήματα και η συζήτηση θα εξαντλείται στα panic button και στην αυστηροποίηση της ποινικής μεταχείρισης των δραστών, η οποία – όσο αναγκαία κι αν είναι – από μόνη της δεν αρκεί». 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.