KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Κραυγή γυναικών για βοήθεια

ΦΥΛΗ

“Είσαι χούντα” είπε ο Γιώργος Αβράμης στη Ζωή Αρβανιτάκη. «Το δέχομαι!» η απάντησή της

23/04/2015 10:12
Ανανεώθηκε 24/04/2015 06:02
2 '
Γιώργος Αβράμης, Εύπολις
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την έκρηξη και αποχώρηση του, συνήθως, ήπιων τόνων επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργου Αβράμη, προκάλεσαν οι ενέργειες της Ζωής Αρβανιτάκη στο δημοτικό συμβούλιο. Αφορμή το γεγονός ότι δεν του έδινε το λόγο να μιλήσει αλλά και η απαξιωτική της συμπεριφορά!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τα θέματα που συζητούνταν στην ημερήσια διάταξη ήταν η επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα σε δημότες καθώς και διαγραφές ποσών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους. Η ένσταση του Γιώργου Αβράμη αφορούσε στο γεγονός ότι υπήρξαν μειώσεις έως και 9 χιλιάδες ευρώ σε εταιρίες, χωρίς παράλληλα να δίνονται στους δημοτικούς συμβούλους βεβαιώσεις και αποδείξεις.

«Δε διαφωνώ ότι αυτά τα χρήματα πρέπει να επιστραφούν στους δημότες αλλά δεν πρέπει να γνωρίζουμε ως δημοτικό συμβούλιο από που προέρχονται, γιατί τα μειώνουμε και να έχουμε και τα ανάλογα παραστατικά;» αναρωτήθηκε και κατήγγειλε ότι πολλές από τις εισηγήσεις που δόθηκαν δεν έχουν καν αριθμούς πρωτοκόλλων.

Επίσης, ανέφερε ότι αν και τα θέματα εστάλησαν – με mail και όχι με φωτοτυπίες όπως συμβαίνει παραδοσιακά – την προηγούμενη εβδομάδα, οι εισηγήσεις εστάλησαν μόλις την προηγούμενη μέρα του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς τα σχετικά παραστατικά.

Η καταψήφιση των θεμάτων προκάλεσε την ενόχληση του αντιδημάρχου Εσόδων Δημήτρη Καμπόλη, ο οποίος του καταλόγισε ότι δεν είχε το φιλότιμο να έρθει στο δήμο και να εκφράσει τις απορίες του ενώ η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ακούστηκε να λέει στον αντιδήμαρχο: «Κακώς δίνεις εξηγήσεις!!». Η φράση αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν του έδινε το λόγο προκάλεσε την οργή του επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ.

«Αυτή η χούντα που υπάρχει εδώ μέσα, δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε και είστε αποκλειστικά υπεύθυνη για αυτό» είπε στην κα Αρβανιτάκη και αποχώρησε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, από τη συνεδρίαση.

«Το δέχομαι, είμαι χούντα» του απάντησε υπερήφανη η πρόεδρος Ζωή μπροστά στους εμβρόντητους παρευρισκομένους!

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: