KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Κραυγή γυναικών για βοήθεια

ΑΧΑΡΝΕΣ

Εντυπωσίασε η έκθεση πλεκτού και ζωγραφικής της ΔΗΚΕΑ

17/05/2015 11:26
2 '
ΔΗΚΕΑ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με όμορφα χειροποίητα πλεκτά και πίνακες ζωγραφικής γέμισε ο εκθεσιακός χώρος του δημαρχείου Αχαρνών  για πέντε μέρες, από τις 13 έως της 17 Μαϊου, επ΄αφορμή της έκθεσης των τμημάτων ζωγραφικής και πλεκτικής της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι επισκέπτες θαύμασαν τοπία, αλλά και αποτυπώσεις εμπνεύσεων μεγάλων ζωγράφων, καθώς και ερεθίσματα από τη ζωή και τις εποχές. Επίσης πλεκτά αριστουργήματα σε ρούχα και αξεσουάρ των σπουδαστών της εκπαιδευτικής χρονιάς 2014-2015. Οι σπουδαστές που έλαβαν μέρος παραθέτοντας τα έργα τους, συνέβαλαν στην  βελτίωση του επιπέδου των πολιτιστικών υπηρεσιών, προσφέροντας παράλληλα σε Δημότες κέφι για δημιουργία και προσφορά.

“Ευχαριστούμε θερμά τις εκπαιδεύτριες κυρίες Νάντια Βλαχοπούλου – εικαστικά και Σοφία Μιχαλέτου – πλεκτό, καθώς και τους σπουδαστές τους για τη δουλειά τους, η οποία με τα θεαματικά αποτελέσματά της, δημιούργησε την επιτακτική ανάγκη προβολής και ανάδειξής της. Κυρίως ευχαριστούμε τους πολίτες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, εκτιμώντας την προσπάθεια των εργαζομένων και σπουδαστών της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που συνέβαλαν αμέριστα στην επιτυχία της έκθεσης. Η ΔΗ.Κ.Ε.Α. υπόσχεται ότι θα αναδείξει κάθε προσπάθεια που προασπίζει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα”, αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της ΔΗ.ΚΕ.Α.

Maria_Navrozido_Anastasios_Chios
Αναστάσιος Χίος,Εύη Παντελιά και Μαρία Ναυροζίδου

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: