KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

“Εντός χρονοδιαγράμματος η συντήρηση των παιδικών χαρών” λέει ο δήμος Φυλής. Καμία αναφορά στον τραυματισμό του 7χρονου

20/05/2015 15:03
Ανανεώθηκε 20/05/2015 15:08
2 '
παιδική χαρά, Βορεινό, Ζωφριά, ακατάλληλη,τραυματίστηκε, 7χρονος, Άνω Λιόσια, δήμος Φυλής
Καθημερινά σημειώνονται μικροτραυματισμοί παιδιών από τα χαλασμένα σκαλοπάτια στις τσουλήθρες
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με μια κυνική ανακοίνωση που θα μπορούσε άνετα να τιτλοφορηθεί, “εκεί πους τους χρωστούσε, τους πήρε και το βόδι” ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης επιχείρησε να δικαιολογήσει την αδράνεια της διοίκησης στο θέμα της συντήρησης της παιδικής χαράς στο Βορεινό, παρά τις επανειλλημένες οχλήσεις των γονέων, αδράνεια που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 7χρονο παιδί.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η επισκευή και συντήρηση των παιδικών χαρών ξεκίνησε με τις παιδικές χαρές που έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ενώ ισχυρίζεται ότι “προσπάθεια συνεχίζεται και στην παιδική χαρά του Βορεινού”. Εκεί δηλαδή όπου πριν λίγες μέρες τραυματίστηκε ο 7χρονος και που οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί η διοίκηση ήξερε το πρόβλημα και δεν έκανε τίποτε!

Η αναφορά στην παιδική χαρά του Βορεινού, όπου αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα προβλήματα, θα μπορούσε να εκληφθεί είτε ως άγνοια του κ. Οικονομάκη για την κατάσταση της παιδικής χαράς, είτε ως προσπάθεια να ρίξει «στάχτη στα μάτια» των γονέων.

Επιπλέον, προκαλεί εντύπωση η παντελής απουσία αναφοράς του στον τραυματισμό του μικρού παιδιού και την εισαγωγή του στο χειρουργείο, για τον οποίο ευθύνεται ένα από τα πολλά ανοιχτά και επικίνδυνα φρεάτια της πλατείας στο Βορεινό.

Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται, επίσης, ότι, «ήδη έχουν παραδοθεί στα παιδιά οι μεγάλης επισκεψιμότητας παιδικές χαρές στο Πάρκο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ και στο ΑΙΘΡΙΟ της Αττικής Οδού, στο Ζεφύρι». Αξίζει να σημειωθεί, ωστότο, ότι εδώ και ημέρες η παιδική χαρά στο Αίθριο ήταν σκοτεινή σε αρκετά της σημεία, καθώς συνεργεία του δήμου αφαίρεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τις λάμπες για να τις μεταφέρουν στο πάρκο Λιάρος, όπου θα γίνονταν οι τριήμερες εκδηλώσεις αλληλεγγύης! Προφανώς, γιατί ο Γιάννης Μαυροειδάκος δεν είχε χρήματα διαθέσιμα από το ταμείο του δήμου και χρειάστηκε επειγόντως λύση.

Επιχειρώντας, εξάλλου, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο κ. Οικονομάκης κατηγόρησε για άλλη μια φορά την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι δεν είχε συντηρήσει τις παιδικές χαρές όλη την τετραετία και για αυτό ο δικός του όγκος δουλειάς είναι πολύ μεγάλος και δε βγαίνει εύκολα εις πέρας.

Μόνο που, όλον αυτόν τον καιρό, που οι γονείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου εκείνος είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και η διοίκηση έχει αλλάξει. Αν το έχει αντιληφθεί και δε νομίζει ότι κάνει ακόμα αντιπολίτευση στον Μπουραίμη…

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: