KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση της βουλευτή Μαρίας Απατζίδη στον Υπ.Προστασίας του Πολίτη για τους πυροβολισμούς κοντά στο Δημαρχείο Αχαρνών

19/02/2020 19:53
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Πληροφορούμαστε ότι το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2020 έλαβαν χώρα πυροβολισμοί επί της οδού Φιλαδελφείας κοντά στο Δημαρχείο Αχαρνών, αλλά και στο νηπιαγωγείο της περιοχής, με θύμα πενηνταενάχρονο ομογενή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και εποχούμενοι σε μοτοσικλέτα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Δεδομένου ότι το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από πολλά περιστατικά βίας στον Δήμο των Αχαρνών, οι δημότες διακατέχονται από αίσθημα ανασφάλειας στην καθημερινότητά τους και εγκατάλειψης από την Πολιτεία. Όταν μάλιστα παρόμοια συμβάντα λαμβάνουν χώρα σε κεντρικά και κομβικά σημεία του Δήμου, κοντά στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Τι προτίθεται να κάνει για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά ακραίας βίας στο κέντρο ενός σημαντικού Δήμου, όπως οι Αχαρνές; Τι προτίθεται να κάνει για να εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας στους δημότες του Δήμου Αχαρνών και για να μην αισθάνονται εγκαταλειμμένοι από την Πολιτεία;

Η ερωτώσα βουλευτής

Μαρία Απατζίδη

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: