KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Η κεντρική πλατεία αναστάτωσε… το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών

24/09/2015 19:41
Ανανεώθηκε 29/09/2015 06:23
2 '
Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών
φωτο αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μέχρι και αλλαγή του προεδρεύοντος του Δημοτικού Συμβουλίου,λόγω έντονου καυγά,περιλάμβανε η διαδικασία!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Άναψαν τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών με αφορμή την Κεντρική Πλατεία  κι όλα όσα συμβαίνουν μέσα και γύρω από αυτήν. Η αντιπαράθεση οδήγησε τον προεδρεύοντα Μιχάλη Βρεττό ν’ αφήσει τη θέση του και να τη παραδώσει στον πρώτο σε σταυρούς, δημοτικό σύμβουλο, αντιδήμαρχο Αναστάσιο Χίο με τον οποίο,προηγουμένως, είχε σφοδρή σύγκρουση για τους χειρισμούς του στη συζήτηση του θέματος για το περίπτερο της πλατείας.

Κι όλα αυτά ενώ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επικρατούσε το απόλυτο χάος με τους δημοτικούς συμβούλους να διαμαρτύρονται για τη διαδικασία, τον περιπτερούχο να φωνάζει για την απόφαση να μετακινηθεί σε σημείο υποδέεστερο αυτού που βρίσκεται και τον εκτελών χρέη προέδρου να προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη,πράγμα αδύνατο με τόση βαβούρα.

Με πρόφαση το  θέμα του περιπτέρου αλλά με βαθύτερη αιτία τις παρεμβάσεις που γίνονται στην πλατεία η συζήτηση οδηγήθηκε,γρήγορα, σε υψηλούς τόνους με το δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό να κατηγορεί την πρώην δημοτική αρχή για το γεγονός ότι επέτρεψε τη λειτουργία του περιπτέρου χωρίς  τα απαραίτητα παραστατικά. Για να λάβει την απάντηση από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης “Για την Πόλη μας” Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο ότι οι παρεμβάσεις στην πλατεία γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ προειδοποίησε ότι “αν ανοίξει το στόμα του” πρόκειται ν΄ακουστούν πολλά.

Όπως γίνεται φανερό το συγκεκριμένο θέμα στάθηκε αρκετό για να ξεσπάσει η κόντρα που υποβόσκει εδώ και καιρό, σχετικά με την κεντρική πλατεία, και ν΄ακονιστούν τα μαχαίρια για τις μάχες που θα επακολουθήσουν για μια σειρά σημαντικότερων θεμάτων.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: